Csilla Balogh

An Independent Certified Practitioner, Instructor, Master

English,Hungarian

+36306947941

www.ateutad.hu

自己紹介

Balogh Csilla, a THInK által képzett és tanúsított ThetaHealing Mester Instruktor. Sikeres előadó, nő és boldog édesanya.

Hiszi és tudja, hogy a TE számodra is létezik egy út, ami boldogsággal és kiegyensúlyozottsággal, harmóniával és egyensúllyal van kikövezve. Ahol az elégedettség és a szeretet a főszereplő.

A Theta által nagyon sok megoldhatatlannak tűnő problémára kapott tényleges, kézzelfogható megoldást! Ehhez szeretne hozzásegíteni Téged is, mert igenis elérhető a boldog, kiegyensúlyozott élet mind a magánéletedben – legyen az párkapcsolat, család, egészség, hobbi -, mind pedig a munkahelyeden. A ThetaHealing® segítségével és Csilla vezetésével könnyedén teheted le régóta cipelt nagyon súlyos terheidet, melyeket egy ólommal tömött hátizsákként viselsz egész életeden át. Abban szeretne segíteni neked, hogy megtanulj túlzott félelem, a modern korunk népbetegsége a stressz, a szomorúság, vagy harag nélkül élni, és hogy a jövőbeli kliensei visszataláljanak legbelül hőn áhított önmagukhoz, ahol szeretettel és lelki békével tudnak gondolni önmagukra és az egész világra.

Csilla szavaival élve:

Ne folytass struccpolitikát. Minél előbb szembenézel magaddal, annál előbb lépsz a saját utadra. Ez nem más, mint önmunka, magunkon való ásás a jelenben, ami a múlt feltárását, kielemzését jelenti. 

Sosem késő újrakezdeni…Sosem késő boldognak lenni!

Engedd, hogy segítsek, és együtt végéig csináljuk, hogy megtaláld az életcélod és a TE UTAD. Szeretettel, Veled a Te utadon:

Balogh Csilla

体験談

The information displayed on this ThetaHealing profile is provided by the ThetaHealer® listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInK click on the report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInK.
      

このプロフィールを報告

このプロフィールを報告

あなたの名前:
あなたのメール:
すべての情報は保護されます
このプロファイルを報告する理由はなんですか??

Send a Message

あなたの名前:
あなたのメール:
メッセージ:
ヴァイアナ・スタイバル公式シータヒーリングサイト
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 シータヒーリング®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.