Simon Krisztina

An Independent Certified Practitioner, Instructor

English,Hungarian

開催予定のセミナー

Basic DNA Budapest,   Hungary Sep 28 - 30, 2022 もっと詳しく知る
Dig Deeper Budapest,   Hungary Oct 5 - 6, 2022 もっと詳しく知る
You and the Creator Budapest,   Hungary Oct 15 - 16, 2022 もっと詳しく知る
Advanced DNA Budapest,   Hungary Oct 28 - 30, 2022 もっと詳しく知る
Basic DNA Budapest,   Hungary Nov 11 - 13, 2022 もっと詳しく知る
RHYTHM to a Perfect Weight Budapest,   Hungary Nov 30, 2022 もっと詳しく知る
Advanced DNA Budapest,   Hungary Dec 15 - 17, 2022 もっと詳しく知る
Basic DNA Budapest,   Hungary Jan 6 - 8, 2023 もっと詳しく知る

体験談

"Számomra sokat segített a Theta Healing: feldolgozatlan érzelmekben, elengedésben, gyászban, berögzült félelmekben, pánikban. Nagyon jól rám hangolódott, átérezte, és megértette a problémámat, majd orvosolta. Ez nem egy egyszerű folyamat, de megéri utánajárni/ásni és feltárni. Hálás vagyok Krisztinek, amiért türelmesen és elhivatottan segített. - K. Barbara"


"Mivel az ilyen témakör alapvetően is érdekel, így részemről nem szkeptikusan álltam a konzultációhoz. A választott téma ásása közben olyan érdekes tapasztalásaim voltak, amiket nem is gondoltam volna. Rövid időn belül (1-2 nap) elindultak az események olyan irányba, amilyenbe szerettem volna, és ez tulajdonképpen azóta is tart. Az “eredeti” problémám megoldódott, és még magasabb szintre emelte a lehetőségeket. Abszolút pozitív volt, mindenkinek ajánlom! :) - F. Balázs"


"Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy megismerhettem Krisztit. Theta konzulensként egy őszinte, figyelmes, segítőkész, támogató lélek. Mély, régről hozott tudással, a Teremtővel együttműködve, kiválóan alkalmazza a Theta Healinget. :) ​- B. Katalin"


"A tanfolyamon már ismétlőként vettem részt, de ettől függetlenül felemelő, és örömteli emlékként él bennem az Alap Szeminárium. Ritkán találkozok olyan emberrel, aki az általa megértett tudást azzal az odafigyelő tisztelettel, és megértéssel tudja átadni, mint ahogy azt Krisztinánál tapasztalhattam. A Theta Healing Technika számomra egy kedves, és rendszeresen használt ezköztár önmagunk formálásának, és a valóságunk megismerésének kifinomult módszertana. Aki komoly, és precíz instruktorral szeretné megalapozni élete ezen szakaszát az jó helyen jár. A Theta Healing szerteágazó világába (ismételten) komoly tapasztalati betekintést kaptam. Ez a későbbi munkám során akár magamon, akár kliensekkel dolgoztam együtt belső nyugalom, és stabilitás formájában jelent meg, ami ha apró klisének is hangzik részemről hatalmas, fontos, valós tény. - A. Hunor"


The information displayed on this ThetaHealing profile is provided by the ThetaHealer® listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInK click on the report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInK.
      

このプロフィールを報告

このプロフィールを報告

あなたの名前:
あなたのメール:
すべての情報は保護されます
このプロファイルを報告する理由はなんですか??

Send a Message

あなたの名前:
あなたのメール:
メッセージ:
ヴァイアナ・スタイバル公式シータヒーリングサイト
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 シータヒーリング®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.